CALENDARI DE L'AMPA

dimarts, 8 de març del 2011

PROGRAMA TU AJUDES de l'AMPA a la biblioteca de l'escola Mare de Déu del Roser -VALLMOLL- -Caixa Tarragona-

Aquesta passada mitjanit ha començat la votació del Programa Tu Ajudes 2011. Des d’avui i fins al dia 30 d’abril, els clients de CatalunyaCaixa de la província de Tarragona tenen l’oportunitat de donar el seu suport a qualsevol dels 626 projectes presentats a la convocatòria, entre ells el de la seva entitat.


La votació es pot fer per Internet i aquest any, a diferència d’anteriors convocatòries, ho poden fer tots els nostres clients, independentment de si tenen contractat el servei de banca electrònica (Oficina 24 hores) o no. Només cal que s’identifiquin amb el seu NIF i les quatre darreres xifres de la seva llibreta o targeta de crèdit de CatalunyaCaixa.
Per votar, el primer que ha de fer un client és seleccionar el projecte (o projectes, fins a tres), marcant la casella anomenada “selecciona” que hi ha a la fitxa de cada projecte. Els projectes seleccionats apareixen en un requadre a la part dreta de la pantalla.
En acabar la selecció, cal prémer el botó “Confirmar” i, posteriorment, “Votar”. En aquest moment és quan es demana la identificació del client.
Alternativament, també es pot votar a l’oficina. Només cal omplir la Butlleta de vot amb els projectes seleccionats i donar-la a un empleat, qui introduirà immediatament la votació en el sistema de recompte.
Des de la Fundació Caixa Tarragona hem volgut agrair aquest any la col·laboració dels nostres clients amb un obsequi molt especial: una samarreta dissenyada pel dibuixant i artista Javier Mariscal en exclusiva per al Programa Tu Ajudes. Tots els clients que votin, ja sigui per Internet o a l’oficina, rebran una samarreta com a obsequi. 
Amb la voluntat d’oferir la màxima transparència, el web www.tuajudes.com incorporarà en els pròxims dies un apartat amb els resultats del procés de votació. Ja li comunicaré el moment en què es posi en marxa.
Entitat:              AMPA DE L'ESCOLA MARE DE DÉU DEL ROSER
Adreça postal: Plaça Major, 1
Localitat:           Vallmoll
Codi postal:     43144
Projecte:           Biblioteca escolar

CODI DE VOTACIÓ: 2367




1 comentari: