CALENDARI DE L'AMPA

dilluns, 7 de març de 2011

L'estiu és teu !
El programa L'Estiu és teu! és una proposta d'estades durant l'estiu de la Direcció General Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya que, a través de l'Agència Catalana de la Joventut, s'adreça als nois i les noies de 5 a 16 anys amb l'objectiu que es puguin divertir i aprendre d'una manera diferent durant les vacances d'estiu. 

El programa L'Estiu és teu! està dividit en nou modalitats d'activitats diferents dirigides per professors i tècnics especialitzats i monitors de lleure tots ells supervisats i orientats d'acord amb els Serveis Pedagògics de l'ACJ. 

- Estades d'Idiomes: anglès, francès i alemany 

Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys. Integren els joves en un ambient on predomina la llengua estrangera que volen aprendre (anglès, francès o alemany). Comunicant-se en la llengua escollida des del moment de llevar-se fins l'hora d'anar a dormir, els nois i noies aprendran i reforçaran l'idioma a partir de classes i activitats preparades pels equips de monitors. 

Preu: 581 euros IVA inclòs. Inclou: Alimentació, allotjament (14 dies, 13 nits), classes, activitats, material didàctic, bugaderia (un cop per estada) i assegurança. 

NOVETAT! 
Des d'aquest estiu, també podeu gaudir d'estades d'idiomes de 10 dies / 9 nits per a nois i noies de 8 a 16 anys. 

Preu: 420 euros IVA inclòs. Inclou: Alimentació, allotjament (10 dies, 9 nits), classes, activitats, material didàctic, bugaderia (un cop per estada) i assegurança. 

Iniciació a l'anglès - de 5 a 7 anys 
Impartides per professors especialitzats en nens i nenes de 5 a 7 anys. 

Preu: 413 euros IVA inclòs. Inclou: Alimentació, allotjament (7 dies, 6 nits), classes, activitats, material didàctic, i assegurança. 


- Estades Multiesportives 

Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys. Combinen diverses activitats d'esports d'aventura com escalada, piragüisme, equitació, espeleologia, windsurf, tir amb arc... L'objectiu és la convivència de nois i noies mentre aprenen les tècniques dels diferents esports. 

Preu: 510 euros IVA inclòs. Inclou: Alimentació, allotjament (10 dies, 9 nits), activitats, material didàctic, esportiu, bugaderia (un cop per estada) i assegurança. 


- Estades Combinat d'Idiomes i Multiesportives 

Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys. Combinen la pràctica esportiva i de la llengua anglesa. A més d'anar amb BTT, fer vela, tresc o caiac, els nois i noies faran 3 hores diàries de classe d'anglès. 

Preu: 634 euros IVA inclòs. Inclou: Alimentació, allotjament (14 dies 13 nits), classes, activitats esportives, material didàctic, bugaderia (un cop per estada) i assegurança. 

NOVETAT! 
Des d'aquest estiu, també podeu gaudir d'estades Combinat d'Idiomes i Multiesportives de 10 dies / 9 nits per a nois i noies de 8 a 16 anys. 

Preu: 457 euros IVA inclòs. Inclou: Alimentació, allotjament (10 dies 9 nits), classes, activitats esportives, material didàctic, bugaderia (un cop per estada) i assegurança. 


- Estades de Música 

Destinades a nois i noies a partir de 7 anys. Adreçades als nens i nenes, amb i sense coneixements musicals, els quals vulguin descobrir el món dels instruments i la música o ampliar els seus coneixements tot tocant un ampli ventall d'instruments sota la direcció del professors experts. 

NOVETAT! 
Música i dansa moderna per a nens i nenes de 8 a 16 anys. 
Música i cant modern per a nois i noies de 9 a 17 anys. 

Preu: 424 euros IVA inclòs. Inclou: Alimentació, allotjament (7 dies 6 nits), classes, activitats, material didàctic i assegurança. 


- Estades Esportives 
Bàsquet, futbol, handbol i korfbal- de 8 a 16 anys. 

Promouen la pràctica i el perfeccionament de la tècnica en aquests esports. Els nois i noies poden practicar el seu esport preferit, i així fomentar la superació personal i reforçar la companyonia amb els altres. 

Preu bàsquet, futbol, handbol: 420 euros IVA inclòs. Inclou: Alimentació, allotjament (10 dies, 9 nits), activitats, material didàctic, bugaderia (un cop per estada) i assegurança. 

Preu Korbal: 439 euros IVA inclòs. Inclou: Alimentació, allotjament (10 dies, 9 nits), activitats, material didàctic, bugaderia (un cop per estada) i assegurança. 


- Estades de Teatre 
Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys. Potenciar la creativitat, l'expressió corporal, la imaginació i totes aquelles capacitats que es poden desenvolupar com a persona que està en relació amb els altres. A partir de tallers lúdics es coneixeran diferents elements del món escènic. 

Preu: 559 euros IVA inclòs. Inclou: Inclou alimentació, allotjament (10 dies 9 nits), classes, activitats, material didàctic, bugaderia (un cop per estada) i assegurança. 


- Estades d'Enginy 
Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys. Aprendre a programar un robot que cerca aigua, aprofitar els raigs del sol per cuinar, construir un pont sobre el riu, fer un blog i un programa de radio i explicar-ho. Tot això és possible a les estades d'Enginy. 

Preu: 512 euros IVA inclòs. Inclou: Alimentació, allotjament (10 dies 9 nits), classes, activitats, material didàctic, bugaderia (un cop per estada) i assegurança. 


- Estades de Circ 
Destinades a nois i noies de 10 a 16 anys. A partir d'aquesta proposta d'estades artístiques es pretén millorar les capacitats d'interrelació personal, desenvolupar la capacitat creativa, millorar en el domini psicomotor del propi cos i afavorir l'expressió, la comunicació i la creació. Tot això es farà a través de la iniciació en diferents disciplines de circ, com poden ser els malabars, els equilibris, les acrobàcies o el clown.. 

Preu: 492 euros IVA inclòs. Inclou: Inclou alimentació, allotjament (10 dies 9 nits), classes, activitats, material didàctic, bugaderia (un cop per estada) i assegurança. 


- Estades de Veu 
Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys estudiants de música, cantants corals i qualsevol nen o nena interessat per el cant. De manera molt lúdica i interactiva es treballarà la veu i la seva tècnica per crear un instrument molt expressiu, els recursos teatrals ens hi ajudaran. 

NOVETAT! 
Des d'aquest any, també s'ofereixen estades de Veu també per a nens i nenes de 13 a 16 anys. 

Preu: 514 euros IVA inclòs. Inclou: Inclou alimentació, allotjament (10 dies 9 nits), classes, activitats, material didàctic, bugaderia (un cop per estada) i assegurança.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada