CALENDARI DE L'AMPA

dimarts, 30 de novembre del 2010

Secció Esportiva de L'AMPA: Cross escolar a l'Alt Camp

En el marc de les activitats esportives en que promou la participació la secció esportiva de l'AMPA us fem ressò de la temporada de cross (curses d'hivern amb circuit bàsicament de terra) de l'Alt Camp:


Cross ciutat de Valls diumenge 5 de desembre

Diumenge 5 de desembre és realitzarà el Cross de Valls, és el primer dels tres que es realitzaran a la nostra comarca, el segon serà a Vila-rodona el 12 de desembre i al gener a Rodonyà es farà el tercer.
Tot/a alumne interessat/da en participar en la fase comarcal de cross que es posi en contacte amb el mestre d'educació física per tal de tramitar l'inscripció. (tot gratuït)
Informació a la WEB:

Us passem la informació facilitada per l'entitat organitzadora:

Hola a tots, el proper dia 5 de Desembre, el FACVAC organitza el 22º Cross Ciutat  de Valls, Memorial Júlia Celma. Les curses que començaran a partir de les 10h del mati, es realitzaran al circuit de Cross, al costat de les pistes d’atletisme del CEM Fornàs. La participació es oberta per a tots els nens  i nenes nascuts a partir del 2006 inclòs. Tota la informació del cross, horaris,categories, distancies i forma d’inscripció etc ho trobareu a la pàgina web de la cursa: http://www.crossvalls.es/ .
Us pregaríem el màxim ressò entre els alumnes dels vostres centres. Aquest any el 22è cross ciutat de valls, col·labora amb la Marató de TV3, dedicat a les Malalties Mentals.
L’organització disposarà de tots els serveis necessaris pel correcte funcionament de la cursa, servei de bar, vestidors, ambulàncies ,fàcil aparcament, trofeus als 3 primers de cada categoria. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada